Teens – B1 Intermediate | LM Idiomes
Associated Courses

Cursos d’anglès online

Live in another language!

Teens – B1 Intermediate

Dimarts i Dijous 18.00 a 19.00

Et vols preparar per fer el nivell B1 (PET) d’anglès? Aquest curs està pensat per tu. Millorarem les diferents habilitats lingüístiques (grammar, speaking, listening i reading) a través d’activitats i explicacions dinàmiques.
Grups reduïts i 100% en anglès
Professors amb titulació i/o nadius

Aquest curs té una durada de 8 mesos (d’octubre a maig). La idea principal del curs és millorar el teu anglès en les diferents habilitats (listening, speaking, gramàtica i reading) a través de classes videoconferència en directe, activitats online i un llibre d’exercicis. Les classes sempre són dinàmiques i posant èmfasi a la part oral.

En aquest curs treballem amb un llibre de text adequat pel teu nivell. Un cop t’inscriguis al curs, el centre et farà arribar el llibre al teu domicili o adreça que ens hagis facilitat. T’enviarem un correu electrònic quan el teu llibre estigui en camí. El pagament és mensual, que es farà de manera automàtica en la forma de pagament que hagis escollit. Tot i així, no hi ha obligació de completar tot el curs, et pots donar de baixa abans del següent pagament sense cap cost afegit.

54,00 / mes and a 40,00 sign-up fee

Categoria:

Els avantatges d’aprende anglès online

R

Aprèn des de casa

Ara pots aprendre anglès des d’on vulguis: casa, feina, etc. Només necessites connexió a Internet!

R

No perdis el temps!

Ara no et cal desplaçar-te per gaudir d’unes classes d’anglès amb qualitat. Vídeos en directe amb el professor/a i companys/es.

R

El millor de les dos modalitats

A part de les classes en directe, trobaràs exercicis per continuar treballant al teu ritme i podràs estar en contacte amb el professor/a. 

Funcionament i preguntes freqüents sobre els cursos online

Què obtindré amb la subscripció online?

Obtindràs accés exclusiu al curs online de LM Idiomes. Gaudiràs de classes en directe a través de videoconferència i activitats i recursos per aprendre amb facilitat.

Inscriure’s a aquest curs online és com inscriure’s a un de presencial, amb la diferència que les classes les impartim a través de videoconferència, per la qual cosa no t’has de desplaçar al centre.

Quan se'm cobrarà la renovació de la subscripció al curs?

A la majoria de cursos online que impartim durant el curs escolar la suscripció es renova mensualment, i es cobra el dia 1 de cada mes.

Hi ha altres cursos online més estacionals (per exemple, cursos d’estiu) on la suscripció es renova setmanalment. En aquest cas, el pagament es realitza la nit de diumenge a dilluns.

Sigui com sigui, si et subscrius a qualsevol curs online, abans de finalitzar la compra sempre s’indica quan es renova la suscripció i la data del proper pagament.

Tindré accés al curs si cancel·lo la subscripció?

Un cop cancel·les la subscripció ja no tindràs accés al material del curs.

Es poden descarregar els continguts del curs?

Els cursos estan dissenyats per ser realitzats online i es van actualitzant de tant en tant amb nova informació i exercicis. Tot i això, algunes parts sí que es poden descarregar.

Quins mètodes de pagament accepteu per a formalitzar la subscripció?

Per tal de poder formalitzar la subscripció ho podeu fer a través de Paypal i targetes de crèdit/dèbit a través de Stripe.

Com em puc donar de baixa?

Per tal de donar-te de baixa ens pots escriure a info@lmidiomes.com amb el teu nom, curs que estàs cursant i el motiu de baixa. Et respondrem en un màxim de 24 hores.

S'admeten devolucions o cancel·lacions?

No s’admeten devolucions, però sí que es pot cancel·lar el servei abans de la propera renovació. No es fan devolucions parcials de meitats de mes.

Obtindré un diploma conforme he realitzat i finalitzat el meu curs?

Sí, un cop hagis finalitzat el curs et podràs descarregar el diploma amb el nom del curs i el teu nom i cognom acreditant que l’has fet.

Vols que t'informem personalment? Encantats de parlar amb tu!

Si t'interessa algun dels nostres cursos i vols més informació al respecte, som a la teva disposició.

Fes-nos una consulta sense compromís i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.