Sol·licitud de classes particulars | LM Idiomes

Classes particulars online

Live in another language!

Sol·licitud de classes particulars

Concerta amb nosaltres una classe particular que s’ajusti a les teves necessitats! Tria el dia i l’hora que t’agradaria fer la classe privada i nosaltres ens adaptem a la teva disponibilitat!

Com funcionen les classes particulars online?

Què obtindré reservant una classe particular online?

Estaràs concertant una classe particular per videoconferència. Serà una classe només per a tu, per tant, tu decideixes el contingut que necessites repassar o aprendre.

Utilitza el calendari per a reservar la data i hora que més et convinguin, sempre i quan hi hagi disponbilitat. Nosaltres ens adaptem a tu!

Quan he d'efectuar el pagament de la classe particular?

Primer has de fer la reserva de les classes via web, aquest pas no té cap cost. Una vegada registrada la reserva, rebràs les instruccions per a formalitzar el pagament.

Tingues en compte que, fins que no s’efectua el pagament, el sistema no bloquejarà el teu horari, per tant és important fer-ho per confirmar la reserva.

S'admeten devolucions o cancel·lacions?

Una vegada s’ha efectuat el pagament, és possible cancel·lar la classe si es fa amb 24 hores d’antel·lació. En aquest cas et quedarà un crèdit d’aquesta classe per a gastar en properes sessions.

Per tal d’avisar, envia’ns un correu a info@lmidomes.com amb el concepte: “Cancel·lar classe online” i indica-hi el teu nom i cognoms. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

En cas que no s’avisi amb 24 hores d’antel·lació, aquesta classe no es podrà recuperar i per tant no es podran retornar els diners.

Vols que t'informem personalment? Encantats de parlar amb tu!

Si t'interessa algun dels nostres cursos i vols més informació al respecte, som a la teva disposició.

Fes-nos una consulta sense compromís i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.